Landgoed Laag Soeren
zoekt zelfstandig werkend kok

De mooiste werkplek van de Veluwezoom:

Landgoed Laag Soeren is een voormalig kuuroord aan de rand van Nationaal Park de Veluwezoom. In 2005 zijn de monumentale panden omgevormd tot appartementencomplex. Aanvankelijk bedoeld voor senioren, maar inmiddels voor iedereen die van het buitenleven houdt.

In het hoofdgebouw bevindt zich een prachtige lounge met terras en professionele keuken. Overdag is het de plek waar de bewoners hun sociale contacten onderhouden. ’s Avonds is het een sfeervol restaurant (ook in Corona-tijd) waarvoor we één fulltime of meerdere parttime chefs zoeken.

Het is een baan met veel vrijheid: je bedenkt vooraf een dagmenu (3 gangen, vers, gezond en gevarieerd) waar bewoners en hun gasten op in kunnen tekenen. Bezoekersaantallen variëren dus: de ene keer kook je voor vijf man, de andere keer voor vijfentwintig (het landgoed bestaat uit 50 appartementen). Trekt jouw menu een volle zaal, dan is er hulp in de bediening. Op rustigere dagen serveer je zelf. Je bent dus niet alleen een goede chef, maar ook een attente gastheer.

Je doet zelf inkopen en werkt met een vast budget per gast. Jouw menu’s zijn van restaurantkwaliteit en je zorgt voor een goede balans tussen verwennerij en voedingswaarde (verse ingrediënten en een gezonde bereidingswijze zijn belangrijk voor ons, maar af en toe eens uitpakken met een thema-avond of tuinfeest wordt ook zeer gewaardeerd!)

Wat zoeken we:

  • Gevarieerde dagmenu’s van restaurantkwaliteit

  • Goede balans tussen verwennerij en voedingswaarde

  • Verse ingrediënten en zelfbereide gerechten 

  • Gastheerschap


Geïnteresseerd?
Mail naar info@landgoedlaagsoeren.nl
We maken graag kennis en leiden je rond op het landgoed. Je bepaalt zelf hoe onze samenwerking er uit gaat zien; je kan als ZZP-er bij ons aan de slag, of via een payroll-bedrijf of cateraar bij ons komen koken. Je kan de functie fulltime invullen of samen met een collega-chef voor een parttime betrekking kiezen. 
Download vacature als pdf bestand.